Ferenc pápa twitter

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
26

Jézus azonosul az éhezőkkel, szomjazókkal, idegenekkel, betegekkel és foglyokkal. Azt mondja nekünk, hogy „áldottak” vagyunk, ha szeretettel válaszolunk ezekre a nyomorúságokra – nem elfordulva tőlük, hanem közeledve a rászorulókhoz. #MaiEvangélium (Mt 25:31-46)

 

Ma a különböző helyi egyházakban a 38. Ifjúsági Világnapot ünnepeljük, melynek témája: Örvendezzünk a reménységnek. Átölelem a fiatalokat, a világ jelenét és jövőjét, és arra bátorítom őket, hogy legyenek örömteli előharcosai az Egyház életének.


Tegnap a meggyötört Ukrajna a holodomorról, a szovjet rezsim által elkövetett népirtásról emlékezett meg, amely 90 évvel ezelőtt emberek millióinak éhhalálához vezetett. #ImádkozzunkEgyütt, mert az ima a béke ereje, amely megállítja a gyűlölet spirálját, megtöri a bosszú körforgását, és a megbékélés váratlan útjait nyitja meg.


Ma adjunk hálát Istennek, hogy végre fegyverszünet van Izrael és Palesztina között, és néhány túsz kiszabadult. #ImádkozzunkEgyütt

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."