Ferenc pápa twitter

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
19

A szegénység botrányos. Amikor az Úr visszatér, elszámol velünk. #ImádkozzunkEgyütt, hogy mindannyian a kapott ajándék és a ránk bízott küldetés szerint igyekezzünk, hogy „a szeretet gyümölcsöt teremjen”, és közeledjünk valamelyik szegény emberhez.

 

Ezen a #SzegényekVilágnapján a talentumok példázata arra szólít fel, hogy vizsgáljuk meg, milyen lélekkel nézünk szembe életünk útjával. Az Úrtól szeretetének ajándékát kaptuk, és arra vagyunk hivatottak, hogy ajándékká váljunk mások számára.

 

Újból megerősítem, hogy közel állok a kedves mianmari néphez, amely sajnos továbbra is szenved az erőszak és a visszaélések miatt. Imádkozom, hogy ne veszítsék el a bátorságukat, és mindig bízzanak az Úr segítségében.

 

Imádkozzunk továbbra is a meggyötört Ukrajnáért, valamint Palesztina és Izrael lakosságáért. A béke lehetséges. Ne nyugodjunk bele a háborúba! És ne felejtsük el, hogy a háború mindig, mindig, mindig vereség: egyedül a fegyvergyártók nyerhetnek.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."