Ferenc pápa twitter

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
24

Ma ünnepeljük a #Migránsok és #Menekültek Világnapját. Érintsen meg bennünket oly sok rászoruló testvérünk története, akiknek joguk van elvándorolni és maradni is, és ne maradjunk közömbösek. #GMMR2023 @vaticanIHD_IT

 

A kéretlenül érkezett emberek befogadásának, védelmének, támogatásának és integrációjának nehézségei mindenki számára nyilvánvalóak, de a fő szempont nem lehet a saját jólétünk megóvása, hanem az emberi méltóság védelme.

 

Isten igazságossága a szeretetet nem a mi teljesítményünk, eredményeink vagy kudarcaink mérlegén méri: Isten egyszerűen csak szeret minket, azért szeret minket, mert a gyermekei vagyunk, mégpedig feltétel nélkül és ingyenesen szeret. #MaiEvangélium (Mt 20:1-16)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."