Ferenc Pápa IMASZÁNDÉKA A hónap imája2022. május

Napi Ima11 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
01
Ferenc Pápa IMASZÁNDÉKA A hónap imája 2022. május

Urunk, Istenünk, Te Máriát választottad Fiad édesanyjának.

Már a kezdetektől Őt választottad erre a küldetésre, és ezért megóvtad az eredendő bűn foltjától.

Kérjük Máriát, hogy csatlakozzon hozzánk imádságunkban. Az evangéliumi üzenet ereje által fogadják meg a fiatalok Jézus hívását, hogy térjenek meg és forduljanak el a bűntől. Vezesd lépéseiket, hogy mindig azt választhassák, ami jó és szent.

Nyisd meg a fülüket és a szívüket, hogy hallják, hogyan hívod őket arra, hogy Téged és felebarátaikat szolgálják. Erősítsd bátorságukat, amikor az életük nehézségeivel néznek szembe. Mélyítsd el hitüket és bizalmukat szeretetedben és irgalmadban. Nyisd ki a szemüket, hogy lássák testvéreik szükségleteit, és segítséggel válaszoljanak.

Forduljanak a szentek közösségéhez, különösen Máriához, a Mindenszentek Királynőjéhez, és más fiatal férfiakhoz és nőkhöz, akik az élet útját járják. Egy napon imáikkal és példájukkal érdemljék ki az örök élet kegyelmét. Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."