Ferenc pápa IMASZÁNDÉKA2018 szeptember

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
01
Ferenc pápa IMASZÁNDÉKA 2018 szeptember

Egyetemes: Afrika fiataljaiért,

hogy az afrikai kontinens fiataljai tanulhassanak és dolgozhassanak.

Ima

Minden Jóság Atyja, aki fiait és leányait az emberek, etnikai csoportok és kultúrák sokféleségében teremtetted meg, hálát adok neked ebben a hónapban az afrikai ifjúság gazdagságáért.

Imádkozom ezekért a fiatalokért, akik háborús, bizonytalan élet- és egészségügyi körülmények között élnek. Lelkükben világosítsd fel azokat, akik felelősek az oktatás és az Afrikában való döntéshozatalban, hogy képesek legyenek tisztességes jövőt biztosítani e nagy kontinens fiataljai számára.

Mi Atyánk ...

Javaslatok a hónapra, ha Afrikán kívül élsz ...

  • Lépjen kapcsolatba az afrikai bevándorló közösségekkel és fiataljaikkal, hogy megértse a valóságot, álmaikat, nehézségeit és segítséget nyújtson az oktatási projektek bővítésében.
  • Ismerkedjen meg, amennyire csak lehetséges, olyan fejlesztési projektekkel, amelyek támogatják az oktatást és a foglalkoztatást Afrikában.
  • A saját közösségében szervezzen egy imádságot vagy egy találkozót, amelyben megvitatják az olyan helyzeteket, amelyek sok fiatal afrikait arra kényszerítettek, hogy országukon kívül kényszerüljenek.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."