Ferenc pápa IMASZÁNDÉKA2018 július

Napi Ima13 imádkozás /layout/img/logo.png

Júl
01

Evangelizációs: A papokért és lelkipásztori küldetésükért,

hogy a papok, akik lelkipásztori munkájuk során fáradtnak és magányosnak érzik magukat, segítséget és megerősítést találjanak az Úrral való bensőséges kapcsolatban és paptestvéreikhez fűződő barátságukban.

Ima

Uram Jézus, 
hatalmas kedvességedben nagy gazdagságú 
embereket hívtál a betakarításod munkatársaivá. 
Értékelem ezeknek a férfiaknak a példáit, akik közösségeik szolgálatában állnak, élő példák az evangélium értékeinek.
Különösen azokért a papokért imádkozzunk, akik nagy nehézségekkel, magányossággal, fáradtsággal és visszautasítással szembesülnek, hogy legyen erejük, és minden keresztény kísérje el lelkipásztorát szükségleteik idején.

Mi Atyánk...

A hónap kihívásai:

  • Imádkozz a papokért, különösen azokért, akik magányosak vagy bátortalanul imádkoznak azon szándékukért, ahogy a pápa világméretű hálózatában és a társadalmi hálózataiban javasolja.
  • Kérdezd meg a lelkipásztrod vagy a közösségedért felelős személyt, hogy rendben van e, ha segítségre van szüksége, hogy megerősítsd a közelségedet hozzá és a küldetését.
  • Ha pap vagy vallásos vagy, kérdezd meg magadtól, hogy az Úr valóban a béke és a remény forrása. Ha szükséges, keressetek lelki segítséget és útmutatást.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."