Ferenc pápa IMASZÁNDÉKA2018 augusztus

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Aug
01

Egyetemes: A családokért,

hogy a politika és a gazdaság súlyos döntései az egész emberiség nagy kincseként oltalmazzák a családokat.

Ima

Mennyei Atyám,
A házasság szentségén keresztül az egyház az emberi szeretetben, a jelenlét jele. A házastársak gyümölcsöző szeretete egy példa arra, hogy mi mindannyian hívjuk gyermekeinként: az élet létrehozásához. 
A család az élet, a remény, a jövő és a közösség helye. 
Emiatt imádkozom ebben a hónapban, Ferenc pápa és a pápa világszerte imádkozó hálózatával közösen, minden család számára, hogy politikai és gazdasági támogatást kaphassanak küldetésük teljesítéséhez. 
Különösen imádkozom azokért, akik nagyobb nehézségekkel élnek, hogy a Lélek az erősségük és vigaszuk legyen.

Mi Atyánk...

Javaslatok a hónaphoz

  • Kövesse a Dublinban a családok találkozóját, amely augusztus 21-25. között zajlik. A találkozó következtetéseit, az ott megfogalmazott felhívásokat és a látogatás során Ferenc Pápának kijelentéseit tartalmazza.
  • A családodban konstruktív módon gondoskodj a kapcsolatokról, hidakat, gyógyító sebeket hozva létre, gondoskodva azokról, akik nagyobb nehézségekkel vagy betegségekkel küzdenek.
  • Keressen információt az olyan országokban vagy más országokban létező társadalmi, politikai és gazdasági cselekvésekről, amelyek védik a családot. Amennyire csak lehetséges, küzdj ezekért a saját országainkban.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."