Faustyna Kowalska naplója69, 70

Napi Ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
21

69   (29) + Jézus, örök Igazság, erősítsd gyenge erőmet! Te, Uram, mindent megtehetsz. Tudom, erőfeszítéseim Nélküled mit sem érnek. Jézusom, ne rejtsd el Magad előlem, mert Nélküled nem tudok élni! Hallgasd meg lelkem kiáltását; hiszen nem merült ki irgalmad, Uram, szánd meg hát nyomorúságomat! Irgalmad meghaladja az angyalok és emberek együttes értelmét, s bár úgy tűnik, hogy nem hallgatsz meg engem, bizalmam irgalmad tengerébe vetem, s tudom, reményem nem fog csalódni.

 

70   Jézus tudja csak, milyen nehéz a kötelességek teljesítése, mikor az ember lelke ilyen benső szenvedések állapotában van, fizikai erői csökkennek, s a szellem elsötétül. Szívem csendjében ismétlem: „Ó, Krisztus! Neked öröm, tisztelet, dicsőítés, nekem pedig a szenvedés. Egyetlen lépéssel sem habozok követni Téged, még ha talpam tövisek sebzik is.”

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."