Faustyna Kowalska naplója140

Napi Ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
24

140   A tiszta szeretet nagy tettekre képes, és sem a nehézségek, sem az ellenállások nem törik meg. Amennyire erős a szeretet a nagy nehézségekben, annyira állhatatos a szürke, mindennapi nehéz életben is. Tudja, hogy egy dolog szükséges ahhoz, hogy Isten szeretetét elnyerjük, mégpedig az, hogy a legapróbb dolgokat is nagy szeretettel végezzük – szeretet, mindig csak szeretet.

A tiszta szeretet nem téved, különösen sok fény van benne, és nem tesz semmi olyat, ami Istennek nem tetszene. Találékony annak felismerésében, mely tettek kedvesebbek Isten előtt, és senki sem tudja ebben felülmúlni. Boldog, ha felemésztheti magát, s ha tiszta áldozatként éghet el. Minél jobban elemészti magát, annál boldogabb, és senki sem tudja megérezni a veszélyt olyan távolról, mint ő. Képes lerántani az álarcokat, s mindig tudja, kivel van dolga.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."