Egyetemes könyörgések (Mt 28,8-15)Húsvéthétfő

Napi Ima17 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
05

Bevezető

Húsvét a mi Urunk feltámadásának diadalmas ünnepe. Ezért hangzik fel ajkunkról gyakran az ujjongó alleluja, amely annyit jelent, mint „Dicsérjétek az Urat!” Az Úr Jézus feltámadása a mi feltámadásunk záloga. Azért vállaljuk a keresztény élet küzdelmeit, mert reméljük, hogy feltámadása által mi is eljutunk az örök hazába.

Hívek könyörgése

Testvéreim! A feltámadásba vetett hitünk alapján terjesszük Isten elé alázatos kéréseinket!

1.   Add Urunk, hogy feltámadásod által minden ember felismerje istenségedet!

2.   Erősítsd Egyházadat, hogy papjai által bátran hirdessék mindenhol az evangélium igazságait.

3.   Add, hogy a tunyaságot és a lustaságot legyőzzük magunkban, és örömünket leljük természetfeletti küldetésünkben.

4.   Nyisd meg elhunyt testvéreink előtt a boldog örökkévalóság kapuját, és vezesd be őket a romolhatatlanság és a dicsőség honába.

Feltámadt Urunk! Köszönjük, hogy részesítesz minket feltámadásod kegyelmében. Ennek erejével keresni akarjuk a bűnből való feltámadásunkat is ma, holnap és halálunk órájáig. Amen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."