Egyedül érzed magad vagy elszigeteltnek? Imádkozz Szent Fausztina nővérhez

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
05
Egyedül érzed magad vagy elszigeteltnek? Imádkozz Szent Fausztina nővérhez

Szavai megnyugvást jelenthetnek mindazok számára, akik magányossággal küzdenek.

A magányt és az elszigeteltséget nehéz elviselni. Emberként veleszületetten vágyunk az emberi szeretetre, és a magány érzése, akár az egy házban élő családban is jelentkezhet. Bármilyen is legyen a helyzet, Szent Fausztina naplójából hathatós imádsággal szolgál,  amely közvetlenül a szívedhez szól. Arra emlékeztet minket, hogy Jézus ott van mellettünk és a barátunk, akkor is, amikor már mindenki elhagyott minket.

Jézus, magányos Szívek Barátja, Te vagy az én felüdülésem, Te vagy a békém, Te vagy egyedüli megmentőm, Te vagy a harc és kétségbeesések tengerén a megnyugvás. Te vagy a fénysugár, mely életutamat megvilágítja. A magányos lelkeknek Te vagy mindene. Megérted a lelket, még ha hallgat is. Ismered gyengeségünket, s mint jó orvos – vigasztalsz és gyógyítasz, óvsz a sok szenvedéstől – mint az igazi szakértő. (247)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."