Dr. Tempfli Imre atya Katáng barátÉletszilánkok a 2022-es esztendőre

Napi Ima47 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
09
Dr. Tempfli Imre atya Katáng barát Életszilánkok a 2022-es esztendőre

Életszilánkok a 2022-es esztendőre

Ajánld múltadat Isten irgalmába s békülj ki vele, nehogy már az állandó róla való rágódásod jelenedet és jövődet is rossz irányba terelje.

Amit mások rólad gondolnak és hátad mögött mondanak, az nem a te bajod. Hagyd rájuk – és Istenre!

Az idő szinte mindent meggyógyít – adj magadnak időt, és bizakodj, mert közben Isten is keresi számodra a gyógyírt.

Ne hasonlítsd össze magad senkivel! Ne ítélj meg senkit! Ne mondd el embertársaid hibáit másoknak! Inkább beszélj róluk Istennel! Fogalmad sincs, mit jelent valaki másnak a bőrében lenni.

Az csak természetes, hogy te sem tudhatsz minden kérdésre válaszolni. Ne aggódj hát! A válaszokat ugyanis Isten eszedbe fogja majd juttatni, a kellő időben.

Isten után egyedül te vagy saját boldogságod kovácsa, senki más. Mit tétlenkedsz hát?

Nevess! Nem neked kell hordoznod és megoldanod a világ valamennyi problémáját. Istennek elég széles a válla! Helyezd őket az Ő vállaira!

Imre atya

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."