Berecz Skolasztika EmléknapjaJúlius 21.

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Júl
21
Berecz Skolasztika Emléknapja Július 21.

„Segíts, gyújtsd meg a szívemet Édes, Örök Szeretet! Add, hogy én ne tövised, hanem illatos rózsád lehessek!” 
 

„Mily fenséges ima száll a égbe a tavaszi napsütésben a nyári melegben, mintha mindent a nagy világban az imádságos szeretet hevítene.” (V. 281/2)

„Mindenkinek egyenlően adta az időt. Egy másodperc elég ahhoz, hogy elkárhozzunk, egy másodperc, hogy tökéletes bánatot indítsunk és ezzel örök életet nyerjünk.” (II.37/19)

„Atyám taníts meg engem imádkozni! Fűzd egybe a szép imádság által lelkemet a Tiéddel!” (V.281/1/2)   
 

Mindenható örök Isten, aki Berecz Skolasztikát Szent Fiad jegyesévé választottad, és földi hajlékod gondozójává, az elhagyott lelkek áldozatává meghívni és kiválasztani méltóztattál: kérünk Téged, hogy hűségét hatalmad csodájával erősítsd meg, és ha Neked is úgy tetszik, részesítsd őt a boldoggá avatás megtiszteltetésében; hogy közbenjárásáért mindinkább Hozzád forduljunk és példájára mind többen áldozzuk magunkat isteni szolgálatodra. A mi Urunk Jézus Krisztus által. Ámen

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."