Az Isteni Irgalmasság Rózsafüzére

Békesség Istentől

Reggeli ima43 imádkozás /layout/img/logo.png
Beküldte: Békesség Istentől🙏🙏🙏🙏🙏 | 11/08/2023 02:51

Nov
08
Az Isteni Irgalmasság Rózsafüzére

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Lehetséges Imaszándék: Jézusom, kérlek, fogadd el az Isteni Irgalmasság Rózsafüzér imámat mindazokért, akik mostantól a következő Isteni Irgalmasság Rózsafüzér imámig meghalnak. Indítsd őket igaz bűnbánatra, és add meg nekik Szent Kegyelmeddel, hogy Irgalmasságod mérhetetlen Kincsét felismerjék és hálás szívvel elfogadják, ezáltal az örök kárhozattól megmeneküljenek. – vagy más, saját Imaszándék.

A KERESZTRE: Miatyánk… Üdvözlégy… Hiszekegy…

A NAGY SZEMEKRE: Örök Atya! Felajánljuk Neked a Te mindenekfelett szeretett Fiadnak, a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak, – Akit mi is oly nagyon szeretünk – Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét engesztelésül bűneinkért – és az egész világ bűneiért.

A KIS SZEMEKRE: Ó, Atyánk! Jézus fájdalmas szenvedéséért bocsáss meg nekünk, irgalmazz a tisztítótűzben szenvedő lelkeknek, – és az egész világnak!

ZÁRÓ IMA: (háromszor) Szent Istenünk, Szent erős Isten, Szent halhatatlan Isten, könyörülj rajtunk, – és az egész világon! Ámen.

KÖNYÖRÖGJÜNK: Urunk, Jézus Krisztus, áldj és védj meg minden jóakaratú embert ezen a világon, és mindazoknak, akik távol állnak Tőled, adj jóakaratot. Indítsd őket az Igazság keresésére, és segítsd őket, hogy Téged megtaláljanak, megismerjenek, megszeressenek, és soha el ne hagyjanak. Engedd, kérünk, hogy a Te végtelen Irgalmasságoddal találkozzanak, mielőtt igazságosságoddal kéne szembesülniük. Ámen.

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."