A szentek nem szuperhősök nem születtek tökéletesnek

Reggeli ima20 imádkozás /layout/img/logo.png

Feb
24
A szentek nem szuperhősök nem születtek tökéletesnek

...szent férfiak és nők, akik előttünk jártak, és a mennyei haza felé vezető utat mutatták. Az életünk biztató példái számunkra, akik mindennap küzdenek a "keskeny úton."

Néha a keresztény élet elkeserítő, és gyakran érezzük magunkat egyedül. Kétségbe esünk minden egyes alkalommal, amikor elesünk és azt gondoljuk, hogy soha nem leszünk szentek, és soha nem jutunk a mennybe. A legjobb esetben azt reméljük, hogy Isten könnyen be fog engedni minket az utolsó pillanatban.

A jó hír az, hogy ha a szentek életét nézzük, akkor biztosan találunk egy " testvér" vagy "nővér" szentet, aki nagyon hasonlít hozzánk, hasonló körülmények között küzdöttek és nőttek fel.

Egy egyszerű út, a követésükhöz: Kérd egy "testvér" vagy "nővér" szent napi gondolatait, hogy jobban segítsenek neked a mindennapokban! Iratkozz fel az imákra! https://kattima.hu/hu/user/index/category

Kattints és Imádkozz! www.kattima.hu

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."