A La Salette-i Szűzanya – Mária jelenés,amely a megbékélésre hívta fel a figyelmet

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
19
A La Salette-i Szűzanya – Mária jelenés, amely a megbékélésre hívta fel a figyelmet

A jelenés története

1846. szeptember 19-én, szombaton a Boldogságos Szűz Mária megjelent két gyermeknek a Francia Alpok magaslatán, La Salette város közelében.

+ A látnokok - Maximin Giraud (11 éves) és Melanie Mathieu (14 éves) - teheneket őriztek, amikor egy ragyogó fény által körülvett nőt láttak meg. A nő könyökével a térdén egy kövön ült, és arcát a kezébe temetve sírt.

+ A látványtól megrémült gyerekeknek az asszony azt mondta, hogy ne féljenek, és megosztotta velük a megtérésre és imádságra való felhívását.

+ Grenoble püspöke öt évvel később jóváhagyta a jelenést, és 1852-ben engedélyezte szentély felépítését a jelenés helyén. Ma a La Salette-i Miasszonyunk szentélye népszerű zarándokhely, különösen a megbékélést és megbocsátást keresők számára.

Lelki bónusz

Philibert de Bruillard püspök, aki jóváhagyta La Salette-i Miasszonyunk jelenéseit, új vallási közösséget hozott létre, amely elősegíti a jelenések iránti elkötelezettséget, fogadja a zarándokokat a kegyhelyen, és misszionáriusként jár el, külön felhívással ünnepelve a megbékélés szentségét. A La Salette-i Miasszonyunk első misszionáriusai 1858-ban tettek szerzetesi fogadalmat. Ma ennek a közösségnek a papjai és testvérei 25 országban szolgálnak.

Idézet

„Jertek ide, gyermekeim, ne féljetek; én azért vagyok itt, hogy nagy újságot mondjak nektek.” – a La Salette Szűzanya Melanie-nak és Maximinnek

Ha szeretne többet megtudni a La Salette-i Miasszonyunk misszionáriusairól, látogasson el a www.lasalette.org oldalra

Imádság

Istenünk, Atyánk, Fiad értékes vérével megbékéltetted magaddal a világot,
és amikor keresztje alatt állt, anyját a bűnösök megbékéltetőjévé tetted.
Jóságos közbenjárására add meg bűneink bocsánatát.
Urunk, Jézus Krisztus, a te Fiad által, aki veled él és uralkodik,
a Szentlélekkel egységben, Isten mindörökkön-örökké. Ámen

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."