Ferenc pápa twitter

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
25

A #keresztények egységéért ​​​​​imádságának hetében meg akarjuk tanulni, hogy barátságosabbá váljunk, különösen a keresztények körében, a különféle felekezetű testvéreink között is. A vendéglátás a keresztény közösségek és családok hagyománya.

A hac Hebdomada precis pro Christianorum Unitate velimus discere maiorem hospitalitatem demonstrare, ante omnia inter nos christianos, etiam inter fratres variarum confessionum. Hospitalitas ad traditionem communitatum et familiarum christianarum pertinet.

 

A Biblia az Isten és az emberiség között egy nagy szerelmi történet. A középpontban Jézus áll: akinek története beteljesíti Isten iránti szeretetét és mind az ember iránti szeretetét.

Sacra Scriptura magna est historia amoris inter Deum et humanum genus. In medio stat Iesus: eius historia ad effectum adducit amorem Dei in hominem et eodem tempore historiam amoris hominis in Deum.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."