... az idő amikor egyre jobban kapcsolatban állunk másokkalde egyre kevésbé vagyunk figyelmesek egymásra

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
25
... az idő amikor egyre jobban kapcsolatban állunk másokkal de egyre kevésbé vagyunk figyelmesek egymásra

"... az idő, amikor egyre jobban kapcsolatban állunk másokkal, de egyre kevésbé vagyunk figyelmesek egymásra." Csatlakozz még ma a mi világunkba, Ferenc pápa  imavilághálózatába!

Szeretnéd átalakítani a világot az ima és a cselekvés útján?

„Szeretném felkérni, hogy csatlakozzon a pápa világméretű imahálózatához, amely a közösségi hálózatokon keresztül is terjeszti azokat az imaszándékokat, amelyeket minden hónapban javaslok az egyház számára. Ilyen módon az ima apostolsága halad előre, és növekszik ez a közösség.” - Ferenc pápa

Mindenki, aki a havi szándékért imádkozik, már tagja a pápa világméretű imahálózatának! Haladjon egy lépéssel tovább, és csatlakozzon digitális közösségünkhöz, hogy figyelmeztetést kapjon a közelgő hírekről és a havi imádságról.

Köszönjük, hogy a pápa világméretű imahálózatának tagja vagy, és elkötelezettségét a pápa havi szándékainak imádkozása iránt!

Kattints és Imádkozz! www.kattima.hu

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."