Ferenc pápa twitter

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
24

Ebben az évben szeretném a Kommunikációs Világnap üzenetét a történetmesélés témájának szentelni. Annak érdekében, hogy el ne tévedjünk, szükségünk van a jó történetek igazságára, amit sajátunké kell tennünk, hogy segítsenek rátalálni a gyökereinkre és erőt adnak, hogy együtt haladjunk előre. (Ferenc pápa 54. kommunikációs világnapi üzenete)

Hoc anno Nuntium Diei Mundialis Communicationis socialis argumento narrationis dicare volumus. Ne deerremus, bonarum historiarum veritatem veluti spiritum trahere debemus, quae nos instituant, quae nos iuvent ad radices vimque reperiendas ut una simul procedamus.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."