Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Mindenki téged keres..."

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
22

Istent keresi mindenki! Ha bevallja ha nem! Istentől jöttünk, hozzá tartunk, belőle élünk! Egyszóval "Benne élünk, mozgunk és vagyunk!"
A "valami nagyon szépet Istenért" erről szól. Keresem az Istent, de nem egyedül! Együtt keressük! A Szentlélek bőséges kincstár! Kifogyhatatlan örök erő, éltető lélek, tűz, és folytonos buzgóság! Honnét vettem, veszem én a bátorságot és gondolatokat? Honnét merek olyanokat leírni? Mi motivál, mi erősít? Honnét tudom, hogy amit leirok nem tőlem származik? Onnét, hogy ez túlmutat az én erőm, és képességeim mértékén. Istent dicsérem most is! Mert eszköz vagyok a kezében! Toll, mellyel ír, tanít! Sokszor beleolvasok naponta a szentírásba. Olyan mint egy útmutató, egy lélek frissítő "kézikönyv".
Áldott szép napot kívánok mindannyiotoknak! Annak, akiért a mentő szirénázott Kecol felől, gyógyulást kívánok!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."