Medjugorje Szűz MáriaMirjana Soldo által kapott üzenete

Napi Ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
02
Medjugorje Szűz Mária Mirjana Soldo által kapott üzenete

Drága gyermekeim, tudom, hogy jelen vagyok az életetekben és a szívetekben. Érzem a szeretetedet, hallom az imáidat és a Fiamhoz továbbítom őket. Gyermekeim, anyai szeretettel, jelen szeretnék maradni minden gyermekem életében. Szeretném minden gyermekemet körülvenni, anyai palástom alatt. Ezért hívlak téged és kérlek benneteket, szeretetem apostolait, hogy segítsetek nekem.

Gyermekeim, Fiam kimondta az Atyánk szavait, aki mindenütt jelen van és szívünkben él, mert azt akarja, hogy szavakkal és érzelmekkel imádkozzunk. Azt akarja, hogy mindig jobban éljünk, az irgalmas szeretetben, amely az imádság és a másokért hozott határtalan áldozat.

Gyerekeim, adjátok a Fiamnak a felebarátaink iránti szeretetetek, add vigasztaló, együttérző és igazságos cselekedeteid minden embernek. Szeretetem apostolai, mindazt, amit másoknak,  adtok, a Fiamnak adjátok ajándékba. Én is veletek vagyok, mert a Fiam arra vágyakozik, hogy szeretetem fénysugaraként, életre keltse a lelkedet; hogy segítsen megtalálni a békét és az örök boldogságot. Ezért gyermekeim, szeressétek egymást, egyesüljetek a Fiamban, legyetek Isten gyermekei, akik teljes, nyitott és tiszta szívvel együtt mondják: „Atyánk”. És ne féljetek! Köszönöm.

 

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."