Valami nagyon szépet ISTENÉRTA gyermek, a szülei tükörképe!

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
10

Amit otthon lát, tapasztal, elviszi a világba! Mit lát? Mit tapasztal? Szereti az édesanyja az édesapját? Jó látni együtt őket? Mit mond az anyósáról, az Ő felesége férje édesanyjáról? Megköszönte neki hogy olyan jó leányt fiút nevelt? Mit mondasz a nagymamárol? Mamarol papáról? Hálás vagy és látogatod? Vagy csak addig míg picik a gyerekek, süti a sütit viszi az oviba,az iskolába,szinte örül annak hogy feladatokat kap? És ha kissé meginog az egészsége? Jaj anyád!!! A tiéd! Meg menj Te!
A gyerek ha pici ha nagy nagyon jó megfigyelő! Lehet hogy játszik de a füle figyel! Mindenre figyel.Karomkodsz, trágár szavakkal tele tűzdeltled mondani valódat, vagy hálás vagy, segítesz, jóság uralkodik házatokban,mindent megköszönsz Istennek!
Tükörkép! Milyen tükröt vetitesz vissza? Már volt olyan is, elkerült egy kislány és az arca elárulta hogy milyenek a szülei,mit gondolnak rólam.Lehetnek veiem mézes mázasak, látom mit sugároz vissza. Érdekes nem?

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."