Heti IGE bátorító üzenetAz összeroppanás határán vagy?

Napi Ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
07
Heti IGE bátorító üzenet Az összeroppanás határán vagy?

Az összeroppanás határán vagy?

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” (1Péter 5:7)

Csúcshatás című filmben a főszereplőt alakító Bradley Cooper kipróbál egy csodálatos hatású szert, ami lehetővé teszi, hogy teljes agykapacitását használja. Nyelveket tud megtanulni és bonyolult számításokat képes elvégezni az átlagemberekhez képest töredéknyi idő alatt. Szinte mindenre emlékszik, amit látott vagy olvasott. Gyorsabb és mélyrehatóbb elemzésre képes, mint a legjobb pénzügyi tanácsadók. Határtalan képességei vannak, amiket arra használ, hogy milliókat keressen és nagy sikert érjen el.

Manapság az embereknek több mint fele szorong a kapcsolatai miatt. Több mint 60% feszült a munkája miatt. Több mint 70% aggódik a pénz miatt. Ha rád mind a három igaz, akkor a mai ige számodra: „Minden gondotokat őreá [Istenre] vessétek, mert neki gondja van rátok.” Azt mondod, ha látnánk a teleírt naptáradat, megértenénk, hogy miért vagy az összeomlás határán. Ki állítja össze a napi tennivalóidat? Három lehetőség van: vagy más osztja be az idődet, vagy te állítod össze a teendőid listáját, vagy Istentől kéred, hogy ő ütemezze be napjaidat. Isten azért engedi, hogy az összeroppanás határára érjünk, hogy így kénytelenek legyünk hozzá fordulni tanácsért, erőért, útmutatásért.

Sok minden van az életben, amivel egyedül nem boldogulunk, de nincs semmi, amit ne tudnánk kezelni Istennel közösen. A titok nyitja, hogy csak azokkal a dolgokkal foglalkozzunk, amiket Isten feladatul adott, a többit bízzuk rá!

 

"A fenti elmélkedés a Keresztyén Média UCB Hungary Alapítvány napi elmélkedése (honlap: www.maiige.hu), melynek írója Bob Gass. Magyar nyelven negyedévre szóló kiadvány formájában megrendelhető az alapítvány honlapján, vagy a következő címen: Mai Ige, 6201 Kiskőrös, Pf. 33." Mai Ige elmélkedések angol nyelven itt.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."