Pápa világméretű imahálózata175 éves évforduló ünneplése (Videó)a világ iránti együttérzés küldetésévé vált

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
07
Pápa világméretű imahálózata 175 éves évforduló ünneplése (Videó) a világ iránti együttérzés küldetésévé vált

2019 folyamán ünnepeljük az ima apostolyságának 175 évét, ma a pápa világméretű imahálózatát (amely magában foglalja az eucharisztikus ifjúsági mozgalmat). Azt a 10 évet is ünneplik, amely a Szentszék e szolgálatának kezdete után indult, és amelyet Ferenc pápa 2014-ben hagyott jóvá. 2018 óta ez a pápai munka. 2019. június 28-án és 29-én különleges ünnepségre gyűltünk össze az ima ima hálózat résztvevőivel a világ minden tájáról. Születésnapunk arra késztet minket, hogy megköszönjük az Úrnak a hűségét, nézzük meg, hogyan viselkedik mind ma, mind tegnap, és még jobban megnyissuk magunkat a világ iránti együttérzés küldetése előtt ”. E két nap alatt sok nemzeti csapat különleges ünnepséget szervezett országukban, és sokan jöttek Rómába, hogy imádságra és örömére csatlakozzanak ezen az évfordulón.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imák ebben a kategóriában

Imádkozz a pápávalegy kattintássalkattima.hu

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
10
Imádkozz a pápával egy kattintással kattima.hu

A "Kattints és Imádkozz" kezdeti elindítása óta a felhasználók továbbra is használják ezt az innovatív alkalmazást, hogy részt vegyenek a pápa világméretű imahálózatának (az imaapostolság) szellemiségében. Ez egy nagyszerű eszköz az ember szellemi életének elmélyítésére, és a Szív Útjába való belépés egyik módszere.

De mi az a "Kattints és Imádkozz!"?

Az ima könnyű, rugalmas és kreatív formája. A "Kattints és Imádkozz"  a pápa világméretű imahálózatának (ima apostolságmagyar hangjaAz alkalmazás egész nap elkíséri Önt. Összekapcsolja olyan emberekkel, akik arra törekszenek, hogy minden nap imádkozzanak az emberiség kihívásaiért és az egyház küldetéséértamint azt a pápa havi imaszándékában javasoljaImával élhetünk és építhetjük azt a világot, amelyről álmodunk. Imával értelmet adhatunk életünknek, és cselekedni tudunk.

A "Kattints és Imádkozz"  napi három rövid pillanatot kínál Önnek. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a pápa felhívásához, hogy csatlakozzon mások szívéhez, akik Jézus küldetését szolgálják. Együttesen minden nap különlegessé válunk. Minden nap éljen másképp!

A "Kattints és Imádkozz" lehetőséggel megoszthatja saját imaszándékait is mindenki számára a közös imádságra.

A "Kattints és Imádkozz" a Szent Atya hivatalos imaplatformja a "Click to Pray" magyar hangja, és hasznos eszköz arra, hogy egész nap rövid pillanatokat keressen imádkozni. Egy reggeli imanapi felajánlásunk szellemében; a déli ima, Isten segítségét kérni napközben; és egy utolsó esti ima, amely segít átnézni a napját, és megnézni, hol lehet növekedni és fejlődni.

E három ima lehetőség mellett a "Kattints és Imádkozz" elérhetővé teszi a ma magyar nyelven megjelnő, meghatározó imatartalmakat, valamit lehetővé teszi Ferenc pápa havi imaszándékainak imádkozását is. Ez egyesíti az embereket a Szentatya, valamint az egész egyházért, összpontosítva a mai világ előtt álló valós kihívásokra.

Egy másik fontos tulajdonság az a képesség, hogy saját imaszándékát az ima falára tegyeEz lehetővé teszi, hogy imákat kérjen az egész "Kattints és Imádkozz" közösségtől, és imádkozzon más emberekért a Kárpát medence minden tájáról.

A "Kattints és Imádkozz" egy gyönyörű alkalmazás, amely egyesít minket az imában, és magában foglalja a világot Jézus Szívével.

Kattints és Imdákozz! www.kattima.hu

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."