Valami nagyon szépetISTENÉRTÚjra együtgondolkodásra induljunk el életünk útján

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
06

Szeretett ismerőseim! Ma újra együtt gondolkodasra induljunk el az életünk útján..
Szeritasi rész,mai evangélium." Hiszitek e hogy meg tudom tenni?" Teszi fel Jézus a kérdést. Ezen evangéliumi történetben is, és számos esetben ezt kéri Jézus.Mond! Te tényleg hiszed hogy én vagyok az Isten,az út,az igazság és az élet,ennek az egész világnak az Ura, hiszel te bennem?
Hiszel te aki mosz ezeket olvasod hogy, Én a hatalmas Isten mindent meg tudok tenni? Mond! Hiszel Bennem?Hiszed hogy meg tudom tenni?
Miért kételkedsz bennem? Miért támad kételyed? Mikor hazudtam én neked? Mikor tettem bármit amivel rosszat akarnék neked? Azért teremtettrlek mett azt akartam hogy élj! Azt akartam hogy légy az világ nagyszemű embere! Légy segítője akik megkeresnek,akik nem ismernek.Tegy boldog tanúságot arról hogy bár az élet nem fenékig tejföl,de nem is boldogság hegyei.Olyan jó lenne,ha megertened,milyen öröm látni téged! Beszélj úgy velem mint a legnagyobb barátoddal.Mond el,mi bánt,mi fáj,mi nehéz.Azt hiszed nem hallom? De,hallom! És hidd el,ha nem is kapsz meg mindent,amit a kívánság listadon szerepel,én tudom mi a jó neked! Hiszen teremtő kezemmel alkottalak! Tényleg! Hiszel Bennem? Ha csak kicsit,akkor mutasd meg hogy jobban bízol Bennem! Csak ennyit kérek!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imák ebben a kategóriában

Valami nagyon szépetISTENÉRTZűrzavar... káosz, mindenütt!

Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
28

Isten nélküli rendetlenség.
Isten csodálatos rendet teremtett a világban.De törvényt szigort is!
Volt nyár, ősz,tél,tavasz.
Rend a lelke mindennek,szokjuk mondani.Azt is hogy ez REND és ember.Rend van a lelkében! Nem látni a szemében mást, csak a tiszta tekintetet.Tekintelyt parancsoló a megjelenése,nem lehet bárhogy beszélni jelenlétében. Nem azért tartja magát így, mert Ő a magasságos hatalom,hanem mert tudja kinek hisz, miért él és próbál úgy élni.Ezt akkoris következetesen éli,ha ugyanúgy elbukik, mint aki nem úgy él.
Megbomlott a rend! Már XII.Pius pápa szent Pápánk is figyelmeztetett a veszélyekre.Ez nem a mai kor bűne,hanem folyamata. Rés keletkezett! Az őrzött kapukat őrködő őrök,itt ott réseket nyitottak. Engedmények,kicsi kapukat nyitottunk.De nem mindenki! Vannak jó családok akik igenis azt mondják van pénzünk hogy autót vegyünk,de akkor ha majd te megieresed az árát.Vagy elsőre nem muszáj mondjuk mit tudom is én legújabb autó típus,olyant.Azok a szülők fel akarják hívni a gyermekük figyelmét annak értékére hogy milyen sok az a pénz.Es mennyit kell érte dolgozni.Nem azért tiltja meg ezt vagy azt,mert szívtelen.Nem azért óvta régen a szülő a gyermekét a házasság előtti szerelemre mert annyira maradi volt! A veszélyre arra, hogy nem tudod vissza csinálni amit teszel. Rendet teremtettek! Volt egy rendszabály!
Az sem volt parancs hogy miért KELL templomba járni! Miért vallási iskolába KELL járni.Megtanitittak,tanitgattak hogy ez mindenképpen csak javára válik.Nem is kérdés az a vallásos szülőknek hogy vasárnap szentmise,hogy ministraljon a gyermekük,mert jó, JÓ ott látni és megtiszteltetés az oltár körül látni! És sohasem kényszer,mert tudja az a gyermek mit tanult otthon.
Káosz? Zűrzavar? Mit követünk? Mindenki látja hogy nem jó, és szépen belenyugszunk. De hát mit csináljak? Tehetetlen vagyok! És az apostolok? Jöjj Szentlélek jöjj ujjitsd meg a föld színét.Ausztralai tűzzel? Vízzel? Földrengések? Igen! Ébresztő!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Valami nagyon szépetISTENÉRTMi a Szentlélek elleni bűn?

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
27

Amikor Istent elutasítom, és azt mondom nem érdekel. Én vagyok az Isten és nekem nem parancsol senki. Nem érdekelsz- mondja a férj a feleségnek,vagy fordítva.Vagy nem érdekel a másik,nem tudom felismerni benne a segítségemre szorult beteget, lelkében vergődő Istent.Nagyon sokan olyan nem vesszük észre még a templomba járó emberek sem hogy szükség van minden emberre. Ha valaki hozzánk fordul úgy menjen el tőlünk hogy Jézus a Szentlélek erejére figyelve segítünk neki.
Isten ahova küldött,ahol élek,ahol dolgozik,vigyem Isten békéjét,Isten nyugalmát. És ezt csak úgy tudom.megtenni,ha naponta kérem a Szentlélek megvilágosító kegyelmét.Ha imádkozom,ha napi kapcsolatban vagyok Istenemmel,ha szüntelen imádkozom! Nem úgy hogy ki sem kapcsolok és egymás után morzsolom monoton módon a rózsafüzért,hanem úgy hogy minden munkámban tettekben bele viszem Istent, kikérem a véleményét, szüntelenül ezt kérem.Isten nincs távol! Bennünk szeretne lakni! Tudni akarja miben segíthet! Érte kérni erre koncentrálni!
Azt mondják Jézusra ördögtől megszállott? Hát rám? Miket nem! Okoskodó! De ez nem baj! Nem az a baj ha ezt mondják! Vegyem ki miben van igazuk,a többi peregjen le rólam! Fontos,hogy Jézusról és a Szentlélek súgását meghallva figyeljek. Mondják... ugyan a mai világban? Meg nem divat? Meg milyenek a templomba járók? Ne hasonlítsak rájuk! Ne legyek be gyöpösödött keresztény szem ellenzőt viselve,hanem még a templomból kijövet is vegyék észre,mit hordozok,kit fogadtam a szívembe? Tudják megkérdezni miért tudsz te mosolyogni?

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Valami nagyon szépetISTENÉRTDávid! Vagy Goliat?

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
22

Hát az biztos hogy nem Goliat.
Kicsi voltam,vagyok.
Mitől lett mégis Dávid nagy? Erejét Istenben találta meg.Parittya? Jó célzás? Nem! Az Istenben bízó ember,nem a maga erejében bízik,hanem közösen Istenben! Én ugyan megteszem ami tőlem telhető,de Isten nélkül nem fog menni!! Dávid is tudta és úgy ment a filiszteusok vezetőjével harcba,hogy tisztában volt ereje mértékével. Mégis így,szinte mert kockáztatni? Istenert lehet kockáztatni! Ferenc pápa is ezt mondta Csíksomlyón! Jézusért kockáztatott minden pap, hívő,amikor ki meri mondani azt, hogy igen!! Igen! Én hiszem és vallom hogy Jézus Krisztus él! Hiszem és vallom a feltámadást! Histem és vallom hogy Jézus jelen van az Oltáriszentségben! Tanúskodom naponta Róla! Beszélgetek vele mint a legjobb barátommal,elmondva minden bajomat, nyűgömet,botiasomat.Nem válaszol? Mert nem hallod! Jön egy ember az utadba és olyant mond,ami éppen passzol a bajodra.Es csak nézel,mint Jenő Pesten... honnét tudta,hiszen nem is mondtam.
Goliat, gőgös, magabiztos, bízik erejében! Brenner János atya gyilkosai is biztak! Azért vágták el a középső ujját.Nagy erejük volt? Igen! Nagy ereje volt azoknak akik ott álltak és lesöpörtettek a padlást? Kinoztak embereket, árulkodó Judaskent feljelentettek mindenkit? Mekkora hatalom volt! Hol van? Hol vannak?
Dávidok! Goliatok! Két ember tömeg! Jézussal vagy Jézus ellen? Mond! Te kit választanal?

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."