Valami nagyon szépet ISTENÉRTÚjra együtgondolkodásra induljunk el életünk útján

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
06

Szeretett ismerőseim! Ma újra együtt gondolkodasra induljunk el az életünk útján..
Szeritasi rész,mai evangélium." Hiszitek e hogy meg tudom tenni?" Teszi fel Jézus a kérdést. Ezen evangéliumi történetben is, és számos esetben ezt kéri Jézus.Mond! Te tényleg hiszed hogy én vagyok az Isten,az út,az igazság és az élet,ennek az egész világnak az Ura, hiszel te bennem?
Hiszel te aki mosz ezeket olvasod hogy, Én a hatalmas Isten mindent meg tudok tenni? Mond! Hiszel Bennem?Hiszed hogy meg tudom tenni?
Miért kételkedsz bennem? Miért támad kételyed? Mikor hazudtam én neked? Mikor tettem bármit amivel rosszat akarnék neked? Azért teremtettrlek mett azt akartam hogy élj! Azt akartam hogy légy az világ nagyszemű embere! Légy segítője akik megkeresnek,akik nem ismernek.Tegy boldog tanúságot arról hogy bár az élet nem fenékig tejföl,de nem is boldogság hegyei.Olyan jó lenne,ha megertened,milyen öröm látni téged! Beszélj úgy velem mint a legnagyobb barátoddal.Mond el,mi bánt,mi fáj,mi nehéz.Azt hiszed nem hallom? De,hallom! És hidd el,ha nem is kapsz meg mindent,amit a kívánság listadon szerepel,én tudom mi a jó neked! Hiszen teremtő kezemmel alkottalak! Tényleg! Hiszel Bennem? Ha csak kicsit,akkor mutasd meg hogy jobban bízol Bennem! Csak ennyit kérek!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."