Ferenc Pápa VIDEO2019 december

Napi Ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
05
Ferenc Pápa VIDEO 2019 december

Imádkozzunk, hogy minden ország elkötelezett lépéseket tegyen annak érdekében, hogy a legfiatalabbak - különösen a szenvedők -jövőjét prioritásként kezeljék.

Ferenc pápa - 2019. december

Minden gyermek, aki kirekesztett, bántalmazott, elhagyott, iskolai végzettség nélkül vagy orvosi ellátás nélkül, olyan kiáltás, amely feláll Isten előtt.
Mindegyikben Krisztus van, aki védtelen gyermekként jött a világunkba; Krisztus az, aki ezen gyermekek szemével néz ránk.
Imádkozzunk, hogy minden ország
 elkötelezett lépéseket tegyen annak érdekében, hogy a legfiatalabbak - különösen a szenvedők -jövőjét prioritásként kezeljék.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."