Valami nagyon szépet ISTENÉRTNagyot művelt rajtam hatalmas kezejóságában százszor szent az Ő neve!

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
01

A Szűzanya Magasztaló éneke,a Magnifikát .Amikor Erzsébetet látogatja meg,az angyali üdvözlet után.Mintha csak azt mondaná Mária Erzsébetnek,Nem én vagyok a fontos,hanem akit szívem alatt hordozok. Miért is jutott ma pont ez az eszembe? Mert, vég nélkül hálás vagyok a Kiscelli édesanyámnak, MINDENÉRT, és édesanyám a Kiscelli Szűzanya újra ajándékoz. Szentmise előtt, bemegyek a kegykápolnába, köszöntöm a Szűzanyát...nézem, imádkozom beszélgetek vele Köszönöm hogy újra ott lehetek az Ő Názáreti házában.Halat adok,a hét nagy nagy öröméért,a könyvbemutatóért, mindenért amit történt velem." Oly jó látni ékes Szent orcádat,mosolyg róla anyai jóságod, Szűz Mária édes neve legyen áldott!" Padban ülve, oda jön hozzám valaki, gratulál a közösség nevében,aminek tagja vagyok, és át nyújt egy valamit egy csomagot azzal, hogy a könyvbemutatóra nem értek oda,de most fogadjam el,mert nagyon büszkék rám! Többen dedikálást kértek. Hálát adtam újra ezen a szentmisén mindenkiért! Majd itthon felhív valaki, hogy tudom e hogy Erdélyben is ismernek és tudnak a könyvről. Ma 2 hete történt...a díj átadás...és szinte eláll a lélegzetem..és..csak azt tudom mondani, mint akkor.. SZŰZANYÁM! EZ TE VOLTÁL! Te voltál, aki rám tekintettél kicsi szolgálódra. A szentmise ugyan ilyen kegyelmi kincseket hordoz! Isten, Jézus, meg akar minket ajándékozni! Méltó vagyok e rá? Nem vagyok! De kérem mint a százados "Uram nem vagyok méltó..." De belehalok, ha nem fogadhatlak a szívembe! Nem tudnék haragba lenni Istennel! Úgy hogy nem megyek gyónni, ha nem mennék szentmisére, ha gyűlölködnek. Mit érne a vallásosságom? Mit érne a szeretetem? Mit érne bármilyen szolgálatom? Taszítana! De akkorát! Jó volt Kiscellbe lenni? Jó Istennel vendégségbe lenni, vele táplálkozni, belőle élni egész héten? Igen, igen, igen! Nélküle semmi vagyok! Van egy ilyen szent képem, aminek feliratával kívánok áldott szép adventet, sok boldog adventi hajnali misét és benne sok kegyelmet! ÉN KISCELLBE VOLTAM, OTT RÁD GONDOLTAM, ÉS EMLÉKÜL NEKED HOZTAM!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imák ebben a kategóriában

Valami nagyon szépet ISTENÉRTHajnal szép sugara MáriaA sötétségben mint egy harmat csepp megjelensz

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
07

Mindenki várja a Messiást, Te is édesanyám Mária. Ebben a Messiás várásban, megszólal egy hang, egy angyali üdvözlet: Üdvözlegy Mária! Üdvözlegy Te áldott leány,az Atyaisten kiválasztott edénye, hajnal szép sugara! Mária meglepődött bizonyosan, de figyelemmel hallgatja Gábor angyalt. Mit is mond? Miért jött? Mi az Atya kérése? És az igen kimondásáig a mennyben is lélekzetet visszafogja várják, mit is válaszol Mária. Nem parancsolja! Neked kell lenni az Isten anyjának ! Punktum! Á, nem parancsol! Még csak nem is követeli. Előadja! Elmondja Gábor angyal az Atyaisten tervét.Az égben mindenki vár,figyel,mit is mond Mária! Mária édesanyánk okos volt,tiszta volt,és körül tekintő is.Kerdezi mit jelent ez,mivel jár és hogy is van? Mikor megtudja hogy az Ő Szeplőtelen méhe nem sérül meg,tisztán fogan Szentlélek ereje által,akkor Mária teljesen elhiszi,és egy percig sem kételkedik az angyal szavában, és ekkor mondja ki az igent! És felharsan a menny! A csendes várakozást öröm ünnep váltja fel! A világ Mária igénjevel örökre megváltozott!! Földre száll az örök Ige! A Megváltó! Ezen az első szombaton,a Szeplőtelen fogantatás ünnepe előtti napon olyan öröm van a szívemben! Nem vagyok rab! Isten lejött a földre,értem, érted, és mindannyiunkert.Ezert,és mindenért ne zengjen énekem? Hallgassak el? Ne menjek templomba? Hajnali misére,ha tehetem? Ne köszönjem meg mindezeket az áldozatokat,az értem értünk tett összes fáradságot és egész üdv történet csodás eseményeit és történéseit? NEM TEHETEM! Hálát kell adnom minden hajnali miseeet,az ébredésért,mert nem lettem beteg,annyi mindenért hálát adok! Köszönöm Istenem, hogy ma reggel még hálát adhatok!!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Valami nagyon szépetISTENÉRTÚjra együtgondolkodásra induljunk el életünk útján

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
06

Szeretett ismerőseim! Ma újra együtt gondolkodasra induljunk el az életünk útján..
Szeritasi rész,mai evangélium." Hiszitek e hogy meg tudom tenni?" Teszi fel Jézus a kérdést. Ezen evangéliumi történetben is, és számos esetben ezt kéri Jézus.Mond! Te tényleg hiszed hogy én vagyok az Isten,az út,az igazság és az élet,ennek az egész világnak az Ura, hiszel te bennem?
Hiszel te aki mosz ezeket olvasod hogy, Én a hatalmas Isten mindent meg tudok tenni? Mond! Hiszel Bennem?Hiszed hogy meg tudom tenni?
Miért kételkedsz bennem? Miért támad kételyed? Mikor hazudtam én neked? Mikor tettem bármit amivel rosszat akarnék neked? Azért teremtettrlek mett azt akartam hogy élj! Azt akartam hogy légy az világ nagyszemű embere! Légy segítője akik megkeresnek,akik nem ismernek.Tegy boldog tanúságot arról hogy bár az élet nem fenékig tejföl,de nem is boldogság hegyei.Olyan jó lenne,ha megertened,milyen öröm látni téged! Beszélj úgy velem mint a legnagyobb barátoddal.Mond el,mi bánt,mi fáj,mi nehéz.Azt hiszed nem hallom? De,hallom! És hidd el,ha nem is kapsz meg mindent,amit a kívánság listadon szerepel,én tudom mi a jó neked! Hiszen teremtő kezemmel alkottalak! Tényleg! Hiszel Bennem? Ha csak kicsit,akkor mutasd meg hogy jobban bízol Bennem! Csak ennyit kérek!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."