Valami nagyon szépetISTENÉRT"A szeretet nem tesz rosszat embertársának."

Déli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
06

Aki igazán szeret! Aki igazán szeret,az szeret! Az nem tud gyűlölni.Szeretet,az magunkból egy darab,egy jóság egy ölelés és jó szó, egy vigasz, egyszóval adás! Adom ami bennem van! Szolgálom! Vigyázok rá! Jót teszek vele! Nem érdemli meg? Ne azzal törődjek! Istentől mindent vissza kapok. Ahogy Teréz anya mondta " csak tegyem a jót!"

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imák ebben a kategóriában

Valami nagyon szépetISTENÉRT

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
13

Ne vegyék észre ahol vagy,de hiányozzál ott ahonnét elmentél. Talán nem pontosan idéztem,de a lényeg benne van. Nem sokkal ma reggel hét óra után kerestek telefonon. Hallgattam a hajnali misét, és a rózsafüzért imádkoztam a hívekkel együtt,és utána láttam,valaki keresett.Kicsit megijedtem, remélve nem bajban kerestek meg.Visszahivtam a kiirt számot, Megszólal egy férfi hang." Drága édes Margitunk! és köszönt..de nem tudom ki Ő hirtelen...de aztán megismertem.Celldomolkrol hívtak.. hallgatták a Mária rádióban a hajnali misét, és...és rám gindoltak..hallani szeretnék a hangom..mert hiányzik. Én? Hiányzok? Annyira meghatodtam hogy megtelt a szívem olyan tiszta szeretettel,olyan örömmel hogy nem tudom elmondani.Nagyon sokan írnak, kérik énekeljem el azt a kedves Adventi éneket, vagy éppen egy másikat.
Amikor november 17- én,azon a felejthetetlen vasárnapon Berecz Skolasztika díjban részesültem,azt a belső meghatodottsagot leírni nem tudom,ma is annyira erősen dobog a szívem ettől a perctől.De tudtam,hogy ott,akkor,abban a pillanatban ha nagyon nehéz is volt,meg kellett szólalnom.Mint ma reggel a hála a szeretet tulcsordulo hangján.Meg akartam köszönni a kedves Celldömölki hívek kitüntető megbecsülo tiszta szeretetét,amit oly sokszor megtapasztaltam.Adtam? DE MENNYIT kaptam! Biztatást jó szót és igazán jól eső sok sok kedvességet! Kicsi voltam,vagyok.Az a kis csavar,akinek Bertalan Gizella,Bonaventura kedves nővér becézett,az teljesen igaz! Jó kis csavarnak lenni, és jó elbújni a nagy csavarok között...nem baj az,ha néha le csúszok a " szerszámos doboz" aljára! Egyáltalán nem! De ha szükség van rám,kiboritjak ezt a dobozt hogy " megkeressenek" ez számomra sohasem jelentett megalázást vagy mellőzést! Istenért kész vagyok! De csakis érte!
Hiányozzál onnét ahonnan eljöttél? Szívből írom,nekem is hiányoztok drága jó hívek! De szívemből egyikotoket sem vettem ki! Minden benne vagytok!
Kérlek benneteket menjetek hűségesen a Kiscelli Szűzanya templomában Ő mindig ott van és vár benneteket! Isten éltessen sokáig mindnyajatokat!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Valami nagyon szépetISTENÉRTMária Rádió

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
12

Egy fénysugár a lelkednek!De mennyire! Mi magyarok négy magyar nyelvű Mária rádióval büszkélkedhetunk és a régiókban működő rádióval.Igy Celldömölkon is.Igaz,most néma.. Interneten.Radion meg nem jön be,sem a Pápai,sem a sárvári sem a Celi,csak interneten,most valami.miatt nem szól. Recsegett,ropogott de hallgattam. Csodálatos szentmisék,ma pld két hajnali misét hallgattam.Rozsafuzerek, tanúság tevés.. elmélkedés.. nagyon szeretem Sávai János elmélkedéset, csodálatos mely gondolatok.Nagyon sok kegyelmet hordoz.Delelott főzés közben is hallgatom, gyönyörű litania, Szentlélekről,az alazatossag litania, gyönyörű versek, énekek, nagyon szeretem. Az egyik rádióval pedig családias már,, és IGAZI barátságban lettünk.Es a távolság,nem is érezhető,mert olyan Jézusi ez! Gyakorolni tisztán és őszintén azt,amit Jézus mond!" Arról ismernek meg hogy tanítványaim vagytok, hogy szeretitek egymást!" Ez mindig csodát tesz! Istenben Istenért Mariaert oda adott idő,munka szolgálat mindig vissza igazolódik! Barátaim? Igen! Köszönöm Istennek! És a Szűzanyanak!
Szívből kívánom minden Mária rádióban dolgozó és önkéntesnek is, hogy ÉREZZÉK megekkora kitüntetésben részesültek!. Adtak? KAPTAK!
Áldott szolgálatot kívánok!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."