Valami nagyon szépetISTENÉRT

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
06

" Ha majd föl emeltetnek a földről,mindenkit magamhoz vonzok!"
Húz Jézus magához.. szeret! Mindig is szeretni fog! Betegséggel? Kereszttel? Nehézségeket ad? Fussunk hozzá! Boruljunk le elé! Uram! Olyan nehéz!! Uram! Nem tudom mit tegyek? Uram olyan egyedül vagyok! Rád néz,és azt mondja- hiszen itt vagyok! Megerősítelek!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imák ebben a kategóriában

Valami nagyon szépetISTENÉRTMárton Áron püspök atya közbenjárására!

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
05

Erdélyben (nem most) súlyos életveszélyes balesetet szenvedett egy fiatal 26 éves atya. Bevitték a kórházba,és az orvos azt mondta halni hozták be,mert annyira súlyosan megsérült.Majd,Budapestre sikerült elvinni a baleseti sebészetre.Itt ápolták.Plebanosa,aki, bizonyára nagyon szerette a káplán atyát,mindenkit arra kért " csak" Áron püspök atyát kérjék gyógyulásáért.Mint megtudtam nagyon sokan imádkoztak érte, Áron püspök atya közbenjárásat kérve.Isten meghallgatta a sok sok imát,és az atya felgyógyult!!
Most Darvas József atya,minden orvosi leletet , dokumentumot össze gyűjtött,és könyv alakban napló formában ki lesz adva.
Isten,nem minden kérésre ad gyógyulást! Ezt minden hívő ember tudja.De minden kérést meghall! Hallja a segítő kiállítást! Mint ahogy számos esetben történt az evangeliumban. Lázárt nem gyógyítitta meg,pedig a legjobb barátja volt.Vagyis,nem azonnal! Nagyobbat kapott Lázár! Feltamasztotta Jézus!
Isten terve és joga kit gyógyít meg és kit nem. Kérni kell Szentek közbenjárását, vagy jelen esetben Áron püspök atya közbenjárásat! De sohasem olyan hívő magatartással, hogy" én aztán ki tudom imádkozni!" Mert csak Isten mondja ki az utolsó szót!!
Hittel, bizalommal,esedezve kérjük ezt! S még valami! Erre most kifejezetten ügyelni fogok.Sokszor kérnek imát tőlem,de most " csak úgy mondom teszem meg" ha akiért imádkozom velem együtt imádkozik! Mert azt hiszem így helyes!
Most megint tanultam,és nem is keveset.Talan,a sok mindennel együtt ez is a fejemben marad KIEGÉSZÍTÉS!!
Egy csodás ima meghallgatas kell hogy el lehessen indítani a Szent életű püspök atya boldoggá avatását.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Promoted products

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."