Ferenc Pápa IMASZÁNDÉKA2019 január

Napi Ima9 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
01
Ferenc Pápa IMASZÁNDÉKA 2019 január

Evangelizációs: A fiatalokért

Imádkozzunk a fiatalokért, különösen a latin-amerikaiakért, hogy Mária példáját követve és az Úr hívására válaszolva hirdessék az Evangélium örömét a világnak.

Ima

Kedvesség Atyja, 
köszönöm a fiatalok lelkesedését és örömét. 
Bennük találom az álmot, az idealizmust 
és az erőt, hogy ez a világ békésebb és igazságosabb hely legyen. 
Áraszd ki Szentlelkedet közösségeinkre, 
hogy több generáció találkozóhelyei legyenek, 
és együtt legyenek veletek, és ünnepeljék a jelenlétüket közöttünk.

Lehet, hogy a fiatalok lelkesedése az egyházban egy új missziós szellem motívuma, amelyet az öröm jelez, különösen azok között, akiknek erre a leginkább szükségük van; a legszegényebbek, a leginkább hátrányos helyzetűek, azok, akik elvesztették a reményt. 
Ebben a hónapban imádkozom a fiatalokért, akik részt vesznek az  Ifjúsági Világtalálkozón Panamában és a gyümölcseiért, az egyházért, e nagyszerű találkozóért.

Ámen.

A hónapra vonatkozó javaslatok:

  • Vegyen részt a Ifjúsági Világtalálkozón, vagy kísérje ezt az eseményt imádságban, különösen a béke rózsafüzérének imádságán keresztül, amelyet a "Kattints és Imádkozz" is támogat.
  • A közösség lelkipásztori vezetőinek találkozása, felkérve a fiatalokat, hogy együtt gondolkodjanak a közösség életében való konkrét részvételükről.
  • Ebben a hónapban próbálj meg az evangélium örömének hirdetőjévé válni azokkal, akiknek a leginkább szüksége van a saját környezetükben, családjukban, barátságukban és munkájukban.

„Íme, az Úr szolgálója vagyok, legyen nekem a te igéd szerint” (Lk 1,38)

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."