... az idő, amikor egyre jobban kapcsolatban állunk másokkal,de egyre kevésbé vagyunk figyelmesek egymásra

Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
26
... az idő, amikor egyre jobban kapcsolatban állunk másokkal, de egyre kevésbé vagyunk figyelmesek egymásra

„... az idő, amikor egyre jobban kapcsolatban állunk másokkal, de egyre kevésbé vagyunk figyelmesek egymásra.” Csatlakozz még ma a mi világunkhoz, Ferenc pápa  Imavilághálójához!

Szeretnéd átalakítani a világot az ima és a cselekvés útján?

„Szeretném felkérni, hogy csatlakozzon A Pápa Világméretű Imahálózatához, amely a közösségi hálózatokon keresztül is terjeszti azokat az imaszándékokat, amelyeket minden hónapban javaslok az Egyház számára. Ilyen módon az imaapostolság terjed, és növekszik ez a közösség.” - Ferenc pápa

Mindenki, aki a havi szándékért imádkozik, már tagja a pápa világméretű imahálózatának!

Menj egy lépéssel tovább, és
csatlakozz digitális közösségünkhöz, hogy értesítést kapj a havi imádságokról.

Köszönjük, hogy A Pápa Világméretű Imahálózatának tagja vagy, és elkötelezettségedet a pápa havi szándékainak imádkozása iránt!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."