Imádkozzunk a pápával

Imádkozzunk a pápával
Napi több frissítés

A Pápa Imavilághálója (Pope’s Worldwide Prayer Network) hagyományos nevén az Imaapostolság.
https://clicktopray.org

A Pápa Imavilághálója (Pope’s Worldwide Prayer Network) hagyományos nevén az Imaapostolság. 98 országban, több, mint 35 millióan imádkoznak együtt azokért az imaszándékokért, amelyeket a Szentatya minden hónapra megfogalmaz. Ezek a kérések az emberiség és egy egyház nagy szükségleteit fogalmazzák meg. Imádságunkban tehát nem csak önmagunkért, szeretteinkért fordulunk Istenhez, hanem figyelmünk Jézus Szívének tágasságával kiterjed az egész világra. Isten elé visszük embertársaink örömeit és bánatait, reményeit és szenvedéseit.

A Pápa Imavilághálója magyarországi felelőse: Hiba György SJ diakónus, aki az Inigo, lelkigyakorlat adó csoporttal együtt dolgozik e területen is.

Többet megtudhatsz a lelkiségéről, történetéről, aktualitásokról a jezsuita honlapon itt: https://jezsuita.hu/a-papa-imavilaghaloja/

Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappalKEDD

Déli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
27
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappal KEDD

Tartson egy kis szünetet ma délután, hogy imádkozzon a Szív útjának nyolcadik lépésével, „Az együttérzés küldetése.” Az Atya együttérzését jeleníti meg bennünk, tanítványainkban és rajtunk keresztül. Jézus Krisztus meghívja, hogy a világra nézzen, és a szíve érzéseivel cselekedjen. Ilyen módon arra kéri, menjen, találkozzon a környezetével, ahol szenvedés és fájdalom van. Ez azt jelenti, hogy eldobjuk „védekezésünket”, és kiszolgáltatottá tesszük magunkat a kiszolgáltatottakkal szemben. Ott szolgálsz, ahol a legnagyobb szükség van, vagy ahol másokra van szükséged?

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappalHÉTFŐ

Déli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
26
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappal HÉTFŐ

Tartson szünetet ebben a pillanatban, hogy folytassa a Szív útjának hetedik lépésén való elmélkedést. Jézussal maradva kifejezzük az Atyának hajlandóságunkat válaszolni a világ szenvedéseire, ahogy Jézus tette. Napi felajánlásunk, amelyet szeretettel szavaltunk, lehetővé teszi számunkra, hogy kifejezzük ezt a rendelkezésre állást és azt a vágyat, hogy ne akadályozzuk a Szentlélek cselekedeteit bennünk. Minden nap imádkozik ezen a napi felajánláson, és életét Krisztus küldetésének szolgálatába állítja? Imádkozzon újra ilyenkor, és kezdje újra a napját azzal a kívánsággal, bárcsak törött kenyeret kínálna felebarátjának.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappalVASÁRNAP

Déli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
25
Imádkozzunk a pápával JÉZUSSAL a nappal VASÁRNAP

Ebben a napszakban szánjon egy percet arra, hogy Jézussal legyen. Ma délután imádkozunk A szív útjának 7. lépésével: „Vele együtt kínáljuk fel az életünket.” Ez a meghívás a Jézusnak való átadásra. Az élet akkor kap értelmet, amikor adjuk, amikor másoknak adományozzuk Jézussal együtt. A keresztség révén apostolok vagyunk, akik szeretetből, szolgálatba adják az életünket, ahol másokra szükség van. A megélhetés oltára a mindennapi élet, ott hivatottak vagyunk felajánlani életünket. Elhivatottsággal és szeretettel éled a mindennapjaidat?

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."